FAQ

Is er een minimumleeftijd op Bounce?

Neen. Bounce is gegroeid uit de clubfuif van Volleybalclub Global Wineries Kapellen, vandaar. Er wordt uiteraard wel gewerkt met verschillende bandjes, om er zo voor te zorgen dat te jonge personen geen alcohol kunnen verkrijgen.


Kan je nog tickets aan de deur kopen?

Neen. We zijn elk jaar uitverkocht, er zijn er simpelweg geen meer te verkrijgen aan de deur. Je ticket bestellen kan je doen via de ticketpagina.


Waar gaat Bounce door?

Bounce gaat door in de Eskapade in Kapellen: Kapelsestraat 233, 2950 Kapellen.


Hoe koop ik tickets?

Tickets koop je via de ticketpagina op de website. Geef je gegevens in, doe de overschrijving en je tickets zullen - na bevestiging - klaarliggen aan de inkom.


Kan ik met bancontact betalen?

Elektronisch betalen wordt ten zeerste aangeraden, dit zorgt namelijk voor jouw en onze veiligheid. Aan alle bonnenkassa’s kan er met bank- of kredietkaart (Maestro/Mastercard/Visa) en cash betaald worden.


Wat valt er te bikkelen (te eten en te drinken)?

We houden van een ruim drankaanbod, dat zal je dan ook ongetwijfeld merken aan de bar. Naast frisdranken en diverse bieren bieden we ook lekkere cocktails, wijn en cava aan. Chips en snacks behoren tot het eten op Bounce.


Is er een vestiaire?

Ja! Echter is deze wat aan de beknopte kant, je kan dus best overtollige jassen en zakken beter thuislaten.


Mag mijn rugzak mee naar binnen?

Neen. Puur om veiligheidsredenen kunnen we geen rugzakken of grote handtassen toelaten. Kleine handtasjes zijn wel toegelaten.


Hoe bescherm ik me voor het geluid?

Naast de strenge controles die we uitvoeren op de sterkte van het geluid, briefen en wijzen we ook elke dj op het maximaal geluidsniveau. Indien je wenst, zijn er gratis oordopjes te verkrijgen aan de vestiaire.


Kan ik als dj komen draaien op één van de edities van Bounce?

Dat kan! Stuur je demomix door naar info@bounce-party.be en we beluisteren graag je inzending. Wie weet pronk je binnenkort wel op de affiche.Door onze website te gebruiken, verklaart u zich akkoord met onze cookie policy en privacy policy. OK